top of page
Kwekerij Planten

STEM-technieken
2 BST (B-stroom)

STEM staat voor Science, Technology, Engineering and Mathematics.

In het tweede leerjaar B ligt de nadruk op de praktische vaardigheden die daarna aan theoretische kennis gekoppeld worden. 

Wil je graag planten leren kweken en verzorgen? Spreekt het jou aan om een nestkastje te leren maken? Ga je graag om met dieren en wil je hen leren verzorgen en voederen? Ben je nieuwsgierig om te leren werken met verschillende gereedschappen? Sta je te popelen om je eigen moestuin aan te leggen, op te volgen en te oogsten?

Dan ben je op het LTI in de richting STEM-technieken (B-stroom) aan het juiste adres!

2 BST.png

LEERATELIER

De overstap van de lagere school naar het secundair onderwijs kan wel tellen. Om deze overstap vlot te laten verlopen, richten wij in de eerste graad het leeratelier in.

 

In het leeratelier wordt er volop ingezet op de executieve functies van de leerlingen. Je leert die verschillende functies kennen en schat in hoe goed je er in bent. Twee uur per week wordt hieraan gewerkt en dat gaat van leren leren tot stappenplannen volgen, plannen, organiseren, ...

 

Je krijgt op een speelse en uiteraard educatieve manier tools aangereikt waarmee je jouw middelbare schoolcarrière succesvol verder kan zetten.

2B 2.jpg
2B 1.jpg
bottom of page